Simon Myhre Østervold (25) har vært tilknyttet Manpower siden han var 19 år gammel. I den perioden har han både hatt mindre oppdrag, men også vokst og stadig fått mer ansvarsfulle jobber.

- Jeg har alltid likt å jobbe, og de første jobbene mine var i en Meny-butikk i Skien hvor jeg egentlig kommer fra. Senere flyttet jeg først til Oslo og så til Stavanger, og det var da jeg kom i kontakt med Manpower, forklarer Simon.

Store og små oppdrag

De første oppdragene han fikk var mindre oppdrag der han blant annet sto på stands i butikker, før han fikk et større oppdrag som skulle vare i et år:

- Det var en fleksibel stilling på 60 prosent i Sats, der jeg solgte medlemskap per telefon. Arbeidstiden kunne jeg bestemme ganske mye selv. Det var veldig fleksibelt og passet godt siden jeg også tok eiendomsmeglingsstudier ved siden av jobben den gangen, forteller han.

Simon kunne vise til gode resultater fra Sats og trivdes godt med å få hjelp fra Manpower på veien oppover karrierestigen. Som for eksempel da han flyttet tilbake til Oslo høsten 2015, og fikk formidlet en stilling som selger og kundeveileder i Komplett Bank i 60 prosent:

- For bare noen uker siden bestemte jeg meg for at jeg ville avslutte studiene og gjøre noe annet. Da jeg informerte Manpower og banken om dette, ble en ny jobb, hvor jeg skal jobbe med svindelsaker for Komplett Bank, aktuell. Denne gangen blir jeg fast ansatt i banken og avslutter samarbeidet med Manpower. Det er nesten litt vemodig, for jeg har likt samarbeidet godt, men det er godt å vite at de er der, og det kan jo godt hende at jeg kommer tilbake til dem senere, sier han.

 

FIKK HJELP: Både Simon Myhre Østervold (t.v.) og Wan Hin Hui (t.h.) fikk jobb gjennom Manpower. Foto: Komplett Bank/Privat


 

Fikk jobb i DNB

Da Wan Hin Hui var ferdig med masteren sin i finansiell økonomi fra BI i september, hadde han vært på mellom 15 og 20 jobbintervjuer uten hell.

- Broren min tipset meg om å ta kontakt med Manpower, og det var et godt råd, forteller han.

Etter en bli-kjent-samtale hos Manpower tok det bare et par dager før Wan Hin fikk en hyggelig telefon fra DNB. De hadde to aktuelle jobber, og han kunne velge hvilken av dem han ville ha. Valget falt på en stilling i antihvitvaskingsavdelingen i banken.

- Etter at den første tre måneder lange kontrakten gikk ut fikk jeg tilbud om en mer ansvarsfull stilling. Nå er jeg fagansvarlig for teamet mitt, forteller han.

- Manpower var veldig effektive. De var også veldig flinke til å analysere hva jeg var interessert i og derfor har jeg fått en stilling i DNB som passer godt for meg, avslutter han.