Bruk OneNote! OneNote klassenotatblokk lar deg som lærer raskt lage en personlig notatbok for alle elever, et innholdsbibliotek for utlevering av oppgaver og notater, og et samarbeidsområde for samhandling. Alt dette i en bok!

 


Bruk Skype in the Classroom. Delta på virtuelle klasseturer eller inviter foredragsholdere fra hele verden rett inn i ditt eget klasserom.

 

Husk at du kan hente inspirasjon og få nye ideer ved å følge med på sosiale medier som Twitter og Facebook. Mange lærere deler sin erfaring fra klasserommet samt andre nyheter.


Ta kreativiteten til et nytt nivå med Sway. Dette er et intuitivt presentasjonsverktøy som åpner opp for nye måter å uttrykke seg på. Sway lar deg lage, presentere og vise innhold på en helt ny og interaktiv måte - på tvers av enheter. Sway lar deg fokusere på hva du vil fortelle og hjelper deg med resten. Det eneste du trenger er internett, PC, Mac eller nettbrett, og noe du ønsker å dele med andre.


Gi nytt liv til de gamle PowerPoint-presentasjonene dine eller lag nye interaktive presentasjoner. Office Mix er et tillegg til PowerPoint som lar deg lage interaktive presentasjoner. Du kan lett kombinere video og lyd mens du forklarer. I tillegg kan du sette inn interaktive quizer, diagrammer, skjermopptak, videoklipp og lydfiler. Bruk analyseverktøyet til å vurdere elevers forståelse av innholdet.


Office Lens lar deg samle alt du trenger av papirer på et sted. Office Lens er en mobil skanner som lett lar deg skanne notater fra tavler, bilder eller dokumenter med tekst. Ikke bruk tid på å vente på at kopimaskinen blir ledig for skanning, Office Lens lar deg skanne dokumenter når du vil, og hvor du vil.

 

Hold deg oppdatert ved å sjekke ut bloggen vår på utdanning.microsoft.no, her legges det ut innlegg rundt bruk av teknologi i klasserommet, samt korte opplæringsfilmer.

 

Opprett en profil på Educator Community og få tilgang til alle de flotte ressursene. Her finner du et variert tilbud av kurs og opplæringsfilmer. Du får tilgang til tusenvis av undervisningsopplegg som du kan bruke i klasserommet. Mer informasjon om dette finner du på education.microsoft.com.