1. Vær en fremtidsrettet aktør som former endringer i bransjen vår. Hjelp oss i å utvikle motebransjen i en mer bærekraftig retning med nye ideer, nye kreasjoner, og nye tanker.

2. Bryt reglene. Mote er i konstant utvikling. Det som var, er ikke nå. Trender og tendenser kan komme igjen, men gjerne i en ny kontekst. Vær en trendsetter og bryt deg gjennom normene og skap den fremtiden du vil se.

3. Se på deg selv som en kunstner samtidig som en vitenskapsmann. Bruk din driv til å teste, feile, og utvikle. Analyser og forsøk å forstå samtiden og markedet. Kunstneren i deg har sin egen stemme som skal møte samtiden og fortelle en historie. 

4. Noe av det viktigste er lysten. Driven. Hva gjør deg til en god designer? Finn din stemme, ditt utrykk og din visjon. Mote endrer seg bestandig. Vær modig og jobb hardt.

5. La deg inspirere av andre, og gjør det til ditt. Bruk fantasien til å skape en historie fortalt gjennom tekstil og design. La deg inspirere av materialer, volumer og farger og vær kreativ.