- Vi fordypet oss i nevrologi og nevrokirurgi. Jeg tenkte mye på hvordan jeg kunne bruke utdannelsen best mulig da jeg ble ferdig, forteller Elisabeth.

Migrenepasientene på sykehuset var ofte langtidssykemeldte på grunn av invalidiserende hodepine.

- Jeg fordypet meg i hodepine, og hadde et opplegg for migreneskole klart da jeg begynte på avdelingen igjen. Jeg hadde migreneskole på kvelden ved siden av enkeltdager med konsultasjoner på poliklinikk og arbeid i posten, forklarer hun.

I dag jobber hun en dag i uken med hodepinepasienter ved Sentralsykehuset i Vestfold. Hun får henvisninger fra nevrologer og barnelege, og har pasienter fra fire år og oppover. To dager i uken jobber hun i et nevroteam ved MED-Oslo; en privatklinikk med hodepine som spesialområde, ledet av nevrolog Monica Drottning-Rønne.

Migrenepasientene behandles i team med nevrolog, kiropraktor, fysioterapeut og sykepleier. Mange pasienter har flere typer hodepiner som skal behandles forskjellig. Alle bidrar til behandlingen.

- Vi har faste roller og jo mer konkret vi er, jo bedre blir pasientene. Vi har mange skolebarn og det er morsomt å se hvor raskt de blir hodepinefri.

- Videreutdanning gir faglig trygghet og bedre behandlere. For meg har det åpnet flere spennende jobbmuligheter, avslutter Elisabeth.