Home » Fremtidens arbeidsplass » Crayon ansetter 100 nye medarbeidere
Sponset

– Da jeg begynte her, gikk jeg høyt ut og sa jeg skulle bli verdens beste prosjektleder. Det var kanskje litt naivt sagt, men hos Crayon ble jeg tatt bokstavelig, og fra første dag ble jeg utfordret og motivert. Det å jobbe som konsulent er veldig givende, og det at jeg har Norges råeste fagmiljø i ryggen hos Crayon betyr alt.

Det sier Carina Sirgård Hansen, som nå er senior prosjektleder/konsulent hos konsulent- og rådgivningsselskapet Crayon på tredje året. Hun kan ikke få fullrost selskapet nok – både for det sosiale og for utviklingsmulighetene det har gitt henne. 

– Jeg har fantastiske oppdrag med spennende kunder hvor jeg daglig tar med meg verktøykassen og kunnskapen min og skaper verdi for de jeg er hos. Jeg stortrives med å jobbe i krysningen mellom det forretningsmessige og det teknologiske, og ikke minst være en del av et godt og inkluderende miljø.

Crayon er et norsk etablert IT-selskap med kontorer i nesten 50 land over hele verden. 4 000 medarbeidere går på jobb hver eneste dag for å hjelpe kunder med å spare penger og gjøre de riktige investeringene i teknologi og å ta den i bruk. Crayon bistår også med sikkerhet- og driftsløsninger, samt med å modernisere, effektivisere og fornye sin forretning ved hjelp av maskinlæring og kunstig intelligens. Crayon jobber tett med de største programvareprodusentene i verden, som Microsoft, Oracle, IBM, Google og AWS for å nevne noen. Crayon er Norges aller største Microsoft-forhandler og en av de største i verden. Selv med sitt sterke partnerskap til de store produsentene, sitter Crayon alltid på samme side av bordet som sine kunder.

Setter folk først 

Når du jobber hos Crayon, skal du føle deg verdsatt. Du skal få muligheten til å bruke kompetansen din på ulike måter og få utvikle deg sammen med resten av teamet. CEO i Crayon, Geir Øivind Gulliksen, som har vært i bedriften siden 2004, forteller at de alltid er på jakt etter dyktige, nye medarbeidere.

Geir Øivind Gulliksen

CEO i Crayon

– Vi har en saying hos oss om at den neste personen vi ansetter skal være flinkere enn den siste, og hvis du er dyktig finner vi en rolle til deg her i Crayon.

– Folkene som jobber her er ekstremt fremoverlente og inkluderende. Jeg valgte Crayon fordi de gir rom for faglig utvikling, fleksibilitet, og ikke minst at jeg får lov til å jobbe med så mange ulike og spennende kunder, sier Helene Granerud, FinOps Consultant – Software and Cloud Analytics.

– Jeg jobber med å hjelpe kunder med å holde kostnadene i skyen under kontroll, hente ut data over nåtidens situasjon og kostnader, og bistå med råd for å optimalisere skyforbruket. Det tekniske landskapet er kompleks, og kostnadene kan fort bli høyere enn hva det trenger å være.

Felles aktiviteter er populært

Som konsulenthus er mange av de ansatte ute hos kunder i oppdrag, så hver fredag er det allmøte på kontoret.

– Der foregår det 30 prosent tull og tøys og 70 prosent nyttig informasjon, ler Gulliksen.

Folkene utgjør kulturen i et selskap, og derfor er det viktig å ha nok møtepunkter som skaper tilhørighet til arbeidsplassen.

– Vi har en sosial gruppe som arrangerer sosiale treff som kino, afterski og så videre. Her om dagen dukket det opp tre ansatte som ønsket å danne et e-sportlag. Det virker som at folk føler eierskap og har lyst til å treffes på fritiden, og det gjør meg stolt å være en del av denne flotte gjengen, avslutter Gulliksen.

Er du interessert i å være en del av Crayons inkluderende og fremoverlente arbeidsmiljø, ta kontakt for en uforpliktende prat. Selskapet trenger folk fra alle bransjer og studieretninger, og med ulik kompetanse og bakgrunn. Crayon skal ansette 100 nye kollegaer bare i Norge i år.

Vi trenger deg

En karriere i Crayon gir deg ikke bare verktøyene for å takle morgendagens teknologi – den kobler deg til et unikt miljø.

Av Cathrine Naglestad

Neste artikkel