Sponset
Vinnerne av Eureca-fondet 2021 er kåret!
Det har vært et usikkert år i kokke- og restaurantbransjen, og nettopp derfor ønsker Eureca engros å bidra. Med et ønske om å øke rekrutteringen og interessen rundt kokkeyrket, og sikre fremtidig kvalitet i kokkefaget, valgte Eureca engros å fortsette Eureca-fondet i 2021. Nå har juryen kåret vinnerne. «Vi er veldig stolte av å presentere … Continued
Sponset
Her utdannes fremtidens kokker
På Norsk Restaurantskole byttes klasserom ut med kjøkken. Her utdannes fremtidens kokker, konditorer og servitører, og skolens elever er populære lærlinger i bransjen.  Etter ungdomsskolen var Mie Høgli Lie (17) lei av skole og usikker på hva hun ville gjøre, men hun visste at hun ønsket en utdannelse. – Det var faren min som fortalte … Continued
Sponset
Gjør som Elias og Stine – velg fagbrev i yrkesfag
Elias og Stine er to ungdommer som har valgt å ta fagbrev. Et valg ingen av dem ser ut til å angre på. Begge to ser frem til noen spennende år som lærling i et yrke med stor etterspørsel. Elias er 19 år, og er andreårslærling innenfor kjemiprosess på Elkem Thamshavn i Orkanger, mens Stine … Continued
Velg fagutdanning
Floristen får et unikt innblikk i andre menneskers liv
Finn Schøll er veldig glad i jobben sin som florist. Men skulle han ha valgt om igjen i dag, hadde han blitt gartner i stedet. – Det er jo gartneren som lager maten, som lager grønnsakene, kornet, krydderet og blomstene. Det kommer hele tiden nye sorter, og gartneren utvikler seg stadig. Det er et innovativt … Continued