Home » Fremtidens utdanning og karriere » Et kraftfullt selskap med energiske medarbeidere
Sponset

Hjernekraft, handlekraft og skaperkraft er de viktigste personlige egenskapene som Skagerak Energi leter etter når de rekrutterer nye ansatte. Formålet er å bidra til elektrifisering ved å produsere mer fornybar energi.

– Vi trenger mennesker til mange forskjellige typer jobber. Det er jobber innen el-fag, både sivilingeniører og fagarbeidere, men også innen digitalisering. Derfor er vi alltid ute etter mye forskjellig IT-kompetanse innen avansert programmering, nettverk og sikkerhet. I tillegg er vi spesielt opptatt av å være gode på drift og support, siden det er helt avgjørende for oss at alt er oppe og går slik at vi kan tilby sikre strømleveranser døgnet rundt, sier Marthe Berg som er ansvarlig for rekruttering og employer branding i Skagerak Energi.

Marthe Berg

Seniorrådgiver HR, Skagerak Energi

Selskapet har også stillinger innen økonomi, finans, jus og HR, og andre samfunnsfag, siden strøm regnes som en del av den samfunnskritiske infrastrukturen.

En fremtidsrettet bransje

Skagerak Energi dekker hele verdikjeden fra produksjon til distribusjon av fornybar kraft. Hovedkontoret ligger i Porsgrunn mens konsesjonsområdet for strømleveranser i hovedsak er Vestfold, Grenland og deler av Telemark.

Foto: Skagerak Energi

– Skagerak Energi er nok mest kjent for å produsere vannkraft, men vi har nettopp begynt med solenergi og driver også med fjernvarme. Vårt bidrag til bærekraft handler om elektrifiseringen. Derfor ønsker vi at så mange som mulig tar et utdanningsvalg og et karrierevalg som kommer den grønne fremtiden til gode. Vi er en viktig del av fornybarnæringen. Selv om ikke så mange tenker over det, og nærmest tar strøm for gitt, så bidrar vi faktisk til å redde verden litt, understreker Berg.

Fornybar energi er vår superkraft

En spennende arbeidsplass

Mange av stillingene i Skagerak Energi krever en viss formalkompetanse, og hvis den er på plass, ser de etter kandidater som er kompetente, ansvarlige og nyskapende. Verdier som utgjør kjerneverdiene i Skagerak Energi.

– Sagt på en annen måte betyr det at vi skal bruke kunnskap og erfaring til å nå ambisiøse mål og bli anerkjent som ledende innen vår bransje. Vi skal skape verdier med omtanke for medarbeidere, kunder, miljø og samfunn. I tillegg vil vi tenke nytt, utvikle muligheter og skape løsninger. Så dersom du er kunnskapsrik, men liker å lære, er oppmerksom på risiko, sikkerhet og HMS, er kreativ og har evne til å gjennomføre, så er du kanskje den rette personen for oss, fortsetter hun.

Skagerak Energi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, profesjonell opplæring, mye fleksibilitet, fremtidsrettet innovasjon og varierte arbeidsoppgaver.

– Også er vi en veldig sosial og blid gjeng hvor det er god stemning og masse engasjement. Vi brenner for det vi driver med og er oppriktig opptatt av å bidra til det store prosjektet det er å elektrifisere fremtiden, avslutter Marthe Berg.

Vi søker etter folk med en superkraft!

Det betyr ikke at du må være en superhelt for å jobbe hos oss. Vi ønsker bare at du vil bruke dine beste egenskaper – din superkraft – til å jobbe sammen med oss på vårt viktige oppdrag: Å skape en grønn framtid.

Les mer på skagerakenergi.no

Av Tom Backe

Neste artikkel