Home » Karrieremuligheter » Bli en del av et spennende fotomiljø!
Sponset

Ønsker du å jobbe som fotograf eller å bruke fotografiet som kunstnerisk uttrykksform, er dette studiene for deg. Norsk Fotofagskole i Trondheim tilbyr studiene 2 år Fotografi og 1 år Kunstfotografi som gir opptil 120 studiepoeng og Høyere Fagskolegrad.

Studiene er designet for å gi alle studentene et solid grunnlag innen teknikk, estetikk, kommunikasjon og kreative verktøy. Helt essensielt er det å tilegne seg referanser og sjangerforståelse fra de mest betydningsfulle fotografene innen sjangre som fashion, reklame, lifestyle, dokumentar, portrett og kunst. Studiene er praktisk rettet og basert på at du skal lære gjennom fotografiske øvinger. Gjennom personlig veiledning får du hjelp til å utvikle din personlige stil og fotografiske uttrykk.

Stor etterspørsel

Etterspørselen etter fotografer som kan produsere både stillfoto og film er økende, og svært mange av våre tidligere studenter etablerer seg i begge disse sjangerene. Dette er hovedsakelig fotografer som jobber mot reklame, mote, presse, sport, bolig og magasin editorial. Studenter på Fotografi 2. år kan velge å fordype seg i filmproduksjon rettet mot disse sjangerene.

Les mer på www.fotofagskolen.no

Neste artikkel