Home » Karrieremuligheter » En unik start
Sponset

Er du på utkikk etter nye muligheter? Lurer du hvor karriereveien skal gå fremover og hvilke områder du kan jobbe innenfor? Liker du å ta ansvar for større prosjekter?

Trainee Sør tilbyr et trainee-program som gir deg lønnet praksis i 3 virksomheter på 18 måneder. Du kommer til å jobbe i virksomheter som etterspør din kunnskap og kompetanse, 6 måneder av gangen.

Traineer blir blant annet ansatt som prosjektledere, fagspesialister og konsulenter for virksomheter i både offentlig og privat næringsliv. Traineeperioden gjør næringslivet kjent med deg, og gjør deg kjent for næringslivet.
Siden oppstart har over 150 traineer fullført programmet. 9 av 10 har fått tilbud om stilling på Sørlandet, etter fullført trainee-program. Alumni-nettverket vokser taktfast med tiden, og er et høykompetent nettverk. 40 virksomheter jakter etter deg og din kompetanse! Har du lyst å kickstarte karrieren på Sørlandet? Les mer om livet som trainee, muligheter og virksomhetene på www.traineesor.no.

Søknadsfrister: 15. oktober, programstart 1. mars / 15. mars, programstart 1. september.

«Ettersom nåværende trainee er den første vi har, er denne perioden en test på hvordan vi ønsker å ta i bruk trainee-ordningen. Men for tiden er det et konkret prosjekt som trenger gode hoder, og derfor passer det oss å ha en trainee i virksomheten. I økonomiavdelingen jobber vi eksempelvis med videreutvikling av et rapporteringssystem. Vi hadde behov for mer struktur, trengte en bedre oversikt, men hadde ikke tid til å gjøre det selv. Derfor behøvde vi ekstra kapasitet for å holde hjulene i gang,» sier økonomidirektør i Hennig Olsen, Vibekke Hellesund (t.h.), avbildet med trainee Pia Amalie Sundt (t.v.) Foto: Vibekke Hellesund
«Traineer er viktige, både for å få tilgang på høykompetente medarbeidere som ønsker å utvikle regionen, og for å utfordre oss på å tenke nytt i organisasjonen. PwC ser på kompetansebygging som et samfunnsansvar. Vi er alle tjent med å tiltrekke, utvikle, og bevare kompetanse på Sørlandet,» sier manager og tidligere trainee, Hanne Amalie Lian (t.h.). Til vestre står PwC sin nye trainee Ivar Bergem Strand. Foto: Hanne Amalie Lian

Av Hans Jørgen Assmann, markedskoordinator, Trainee Sør

Neste artikkel