Skip to main content
Home » Karrieremuligheter » Spennende muligheter for studenter
Sponset

En deltidsjobb som trainee ved siden av studiene, kan gi en unik mulighet til videre karriere. I Sparebanken Vest har de mange spennende trainee-stillinger og praksisplasser for studenter. Banken har som mål å være det beste stedet å jobbe for den som vil utvikle seg.

I Sparebanken Vest jobber de systematisk med å utvikle nye talenter. Ikke bare får man jobbe sammen med dyktige, motiverte og hyggelige kollegaer, men man får også tilgang til læringsarenaer hvor man får utvikle seg selv. Sparebanken Vest er opptatt av å investere i sine ansatte og utvikle en talentbase som representerer mangfold.

Som praktikant får man mye ansvar, og praktikantene får arbeide med prosjekter og delta i strategiske beslutninger som bidrar til bankens overordnede mål. Høres en trainee-stilling spennende ut, kan man søke seg inn på Trainee Vest. Der får man møte og dele kompetanse med flere andre nyansatte i forskjellige bransjer og bedrifter.

– Vår systematiske investering i utvikling gjør at vi får noen av de beste kandidatene fra egne rekker, sier Tina Ødegård, konserndirektør Organisasjon og Banking-Services i Sparebanken Vest.

Lederspireprogrammet

I 2018 etablerte banken utviklingsprogrammet «Lederspirene» for ansatte som drives av personlig utvikling og vekst. Kontinuerlig kompetanseøkning hos de ansatte er viktig for banken.

Kandidatene følger bankens ordinære lederutviklingsprogram. I tillegg følger de et eget opplegg for faglig og personlig utvikling. Der arbeider de systematisk med personlig utvikling både når det gjelder fag og lederskap. Lederspirene er et viktig initiativ som bidrar til kompetanseheving og mobilitet, og sikrer at banken besitter et bredt spekter av talenter når de rekrutterer til lederstillinger.

Les mer om lederspireprogrammet her.

Jobber tverrfaglig

Jiaquan Huang jobber i dag som Agile Lead i Sparebanken Vest. Hun har jobbet som tester og utvikler i banken og ble i 2019 Agile Lead for teamet som jobber med banking services og betalingstjenester.

– Det beste med jobben min er muligheten til å delta i forskjellige prosjekter og få jobbe tverrfaglig. Jeg trives svært godt med å jobbe i et stort og sterkt utviklingsmiljø med dyktige kolleger, sier hun, og legger til at banken satser stort på sitt inhouse IT-miljø.

– De vil gjøre Bergen til ledende fintech-by i Norge. Det motiverer meg, sier hun videre.

– En fantastisk arbeidsplass

– I løpet av min ferske karriere i banken har jeg fått bryne meg på mange forskjellige områder. Jeg har blant annet vært med å utvikle løsninger for kort, betaling, transaksjonsoversikt og kundeutbytte, sier Odd Martin Hansen. Han jobber som fullstack utvikler i Sparebanken Vest.

– IT-miljøet i banken har et høyt fokus på kunnskapsdeling og videreutvikling, og som utviklere får vi tid til å holde oss oppdatert på rammeverkene som brukes, i tillegg til ny og spennende teknologi som vi ønsker å fordype oss i, sier Hansen, og anbefaler på det varmeste andre interesserte i å søke seg til Sparebanken Vest.

– Generelt så er Sparebanken Vest en fantastisk arbeidsplass som ønsker at de ansatte skal trives på jobb, sier han.

Les mer om mulighetene for studenter i Sparebanken Vest på spv.no/om-oss/jobb/student-og-deltid.

Av Marte Frimand

Next article