Skip to main content
Home » Karrieremuligheter » Stolt over å ha tatt fagbrevet
Sponset

– Det betyr så mye for meg å ha bestått fagprøven og ha fagbrev i IKT-servicefag. Jeg har opplevd flere hindringer, til og med folk som har sagt jeg burde velge en annen vei, sier Simen Kahrs.

– Jeg har stått på mitt og ville ikke la noen hindre meg, og se – nå står jeg her og har oppnådd ett stort mål – fagbrev. Da er neste steg en fast jobb! Jeg har følt meg verdsatt og fått hjulpet mange på Spir, så får vi se hvem som blir de heldige som får ansette meg, sier Simen stolt.

Spir Oslo gratulerer Simen Kahrs så mye med fagbrev og ser frem til å se deg lykkes med dine videre mål.

Få en skreddersydd plan tilpasset din helse og livssituasjon, slik at du når målet ditt!

Vil du ta fagbrev og ønsker ekstra oppfølging?

Spir Oslo AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift, det er Oslo kommune som eier aksjene i bedriften. Vi tilbyr opplæring og praksis for lærlinger og lærekandidater, og er godkjent lærebedrift innenfor ni ulike lærefag.

Bedriften retter seg primært mot søkere som sliter med å fullføre utdanningen. Vi tilbyr ekstra oppfølging, og til slutt støtte til å finne rett arbeidsgiver etter endt fag- og yrkesopplæring.

Psst!

I 2019 tok 25 ansatte fag-veiledere et studie i innovasjons-pedagogikk og læringsledelse i yrkesfag som ga alle som besto eksamen 15 nye studiepoeng. Det er Spir Oslo som arbeidsgiver stolt av!

Ta kontakt med oss i dag!

Next article