Skip to main content
Home » Velg fagutdanning » Et år du aldri vil glemme
Sponset

Vil du få venner for livet og ta et studieår innen det DU interesserer deg mest for?
Da er Seljord Folkehøgskole stedet for deg!

Seljord Folkehøgskole ligger magisk til mellom fjor og fjell, kun to og en halv time fra Oslo. Her vil du få opplevelser du sent vil glemme og venner over hele landet.

Vi har dedikerte fagpersoner innen musikk, musikkteater, håndverk, friluftsliv og reise.  Hos oss blir du ikke bare en elev, men en del av et stort og nært felleskap. Skolen legger vekt på å dyrke vennskap og samhold gjennom fellesaktiviteter og fellesturer. Hva med for eksempel en tur til New York, backpacking i Asia eller interrail gjennom Europa? Eller hva med å kunne dyrke din lidenskap innen håndarbeid, musikk, teater, paragliding i ett helt år!

Mange muligheter

På Seljord Folkehøgskole får du være sammen med folk som deler dine interesser, samtidig som du får muligheten til å møte personer med helt andre interesser enn deg selv. Skolen tilbyr alt fra de kreative linjer som Musikal Broadway, Country – turne og musikkproduksjon og Rhythm of the world, til spennende friluftslivfag og reiselinjer som Paragliding Ekstremsport, Backpacker multisport, Ekspedisjon, Ekstremsport på Reisefot og Heilt Vilt- jakt og Fiske. Viking og Tekstil- og tradisjonskunst er linjer som reflekterer skolens dedikasjon til bærekraftighet og håndverk.

Seljord Folkehøgskole

På Seljord Folkehøgskule kan du prøve ut drømmene dine i lag med gode venner. Skolen tilbyr spennende linjer og du møter et personale som ønsker å gi deg et unikt år. Her, midt i hjertet av Telemark, kan du utfordre deg selv på mange måter. Du bor på enerom, i et av de frittliggende internatene i tunet.

Spennende valgfag

Vi har en koselig matsal med egen peisestue, og et dyktig kjøkkenteam som serverer imponerende god og sunn mat. Som elev får du ditt eget rom i ett av våre seks frittliggende internat. Du kan boltre deg i vårt velutstyrte musikkrom, skolens eget lydstudio, dansesal, verkstedbygning, treningsrom og gymsal. Velg blant mange ulike valgfag, fra riding, keramikk, knivlaging, dans, spinning, filosofi, strikking, foto og ballspill for å nevne noen. Treningssenteret i Seljord er også populært og ligger i nærheten av skolen.

Skolen ligger vakkert til med panoramautsikt over bygda og Seljordsvatnet, hvor visstnok den sagnomsuste Sjøormen Selma holder til. Omgitt av majestetiske fjell og vakker natur, byr skolen på fantastiske badestrender, turterreng, varierte kulturtilbud, handelssenter og er et knutepunkt for reiser til Oslo, Bergen, Grenland og Torp. Seljord ligger kun 2,5 timer kjøretur fra Oslo.

På Seljord Folkehøyskole vil du få en unik mulighet til å bli bedre kjent med deg selv, få mange nye venner, dypdykke ned i en interesse, få faglig utbytte. I trygge rammer og med solide voksne som backer deg hele veien. Velkommen til et år du aldri vil glemme!

Seljord FHS tilbyr linjer innen reise, håndverk, musikk, teater, ekstremsport og mer! Bli med på et helt fantastisk år! Søk om plass i dag!

Les mer på seljord.fhs.no

Next article